Børnefamilieklubben Margrethekirken

Børne- og Ungeklubben holder til i Margrethekirken, men man behøver ikke være medlem af kirken for at kunne deltage.

Formålet er at danne fællesskaber mellem danske børn og unge på tværs af alder og køn. Samtidig vil vi gerne skabe et socialt netværk for forældre, bedsteforældre og andre, der har lyst til at samles med børnene.

Klubben er baseret på frivilligt ulønnet arbejde, og vi byder alle velkommen til at møde os og engagere sig i arbejdet. Vi håber, at også ældre og pensionister, som ikke selv har børn, men godt kunne tænke sig at lave aktiviteter med børn og unge, vil have lyst til at melde sig under fanerne.

Vi mødes som regel en lørdag i måneden kl. 11, hvor der vil være forskellige aktiviteter. I de tilfælde, hvor der er udgifter i forbindelse med afholdelse af et arrangement, opkræves der et deltagelsesgebyr. Da vi ikke har de store økonomiske midler til rådighed, modtager vi gerne donationer i form af brugt legetøj, bøger, musikinstrumenter, spil mv. og ikke mindst: frivillig arbejdskraft.

Vil du gerne vide mere, kan du kontakte Anni Margrethe Madsen på tlf. 611 392 700 eller skrive en mail til margrethekirken [at] margrethekirken [dot] com

Du kan også finde Børnefamilieklubben på:

facebook: https://www.facebook.com/groups/1328839077280349/

 

UNGDOMSKLUBBEN PÅ COSTA DEL SOL

Hej, Mit navn er Kenneth Becker. Min kone, Vibeke, og jeg er uddannet pædagoger og har mange års erfaring i arbejdet med børn og unge både i Danmark, men også her på kysten. Vi har startet en ungdomsklub for unge skandinaver. Ungdomsklubben på Costa er for alle mellem 11 og 16 år, og der er klubaften hver mandag fra kl 17.30 til 21.30.

Hvorfor en ungdimslub?

Fordi der er efterspørgsel efter et sted, hvor de unge kan møde andre unge på tværs af skolerne og få etstørre netværk i forhold til kammerater og fællesskaber.

Hvad laver vi i ungdomsklubben?

Klubben ønsker at være fleksibel omkring aktiviteter,som de unge kunne tænke sig at beskæftige sig med, men eksempler på aktiviteter kan være Krea-dag, Dance Party, Filmaften, fodbold, video- og fotoaften, brætspil, ungdomsfester, ture ud af huset mm. Mulighederne er mange, og de unge inviterestilselv at komme med ideer. Udover aktiviteter i kirkenssalon og patio benytter vi også boldbanerne og parkerne i nærområdet til forskellige sportsaktiviteter. Der er fællesspisning i Ungdomsklubben hver gang med lækker mad udefra. Foruden aftensmaden er der mulighed for at købe snacks og sodavand i baren.

Hvordan melder man sig ind iUngdomsklubben?

Skriv til Kenneth på WhatsApp 28438633.

Hvor kan jeg hente mere information?

Du kan læse om ungdomsklubben på Facebook. Søg på: Ungdomsklubben på costa del Sol