Koncerter

Koncerter.

Musik er vigtig for Margrethekirkens menighed og Margrethekirkens venner.

 

Koncert med Kristian Lilholdt 18. januar 2018

klokken 18 i Margrethekirken

 

Jazz koncert i Margrethekirken

 

2017

Maria Montell kommer igen til Costa del Sol 09. november 2017

og holder koncert i Margrethekirken torsdag d. 9.november 2017 kl. 18.00. Maria Montell havde tidligere stor succes på costaen i 2014, og denne skal forhåbentlig gentages i Margrethekirken, da Maria jo har stor erfaring i bl.a. kirkekoncerter , ikke mindst i dec. 2016, hvor der blev afholdt koncert i Domkirken i Helsingør med en massiv tilstrømning af mellem 700 – 800 publikummer til i alt 2 koncerter.

Maria Montell er nu flyttet tilbage til egnen, hvor hendes karriere, i gymnasietiden med debut i Humlebæk Hallen, startede og da hun blev student i 1999, rejste hun til Fuengirola og fik job på Papillon, den største natklub på havnen.

I slutningen af maj 2017 udgav hun den første single fra sit nye album, som er  det ottende i karrieren og hedder ”En ny dag” og handler om, at nærme sig 50 og stadig mærke livet indeni.

Maria har forberedt et blandet repertoire med afsæt i sin lange karriere, så det vil blive en spektakulær koncert med Maria Montells fantastiske stemme.

Margrethekirkens Venner er arrangør af koncerten.

Billetter a 30 euro (incl. vin og sandwich) kan købes i Margrethekirken, Vitamina i Centro Idea og hos kasserer Jørgen Kobstrup  tlf. 661 714 508 eller mail: the.kobstrups@get2net.dk

 

Tidligere arrangementer

2017

Fredag d. 22. september kl. 19.00: Koncert med “Tørfisken og Undermåleren”

En musikalsk aften med Anders og Bent Bro. Bent spiller til daglig i folke,usikgruppen “Tørfisk”, men denne aften er han her med sin søn, Anders, som er vokset op med musik! Sammen vil de tage os med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra Vestjylland. Der indgår også fællessang, så alle får lov til at røre stemmerne.

Kom og få en hyggelig og munter aften i selskab med et par lune vestjyder.

Entré: 15 € inkl. lidt spiseligt og en drink. Billetter kan bestilles ved at ringe eller skrive til Margrethekirken, der er også billetsalg ved indgangen.

 

2016

 

Billede af Mogens Dahlsgaard ved flyglet

 

Høj kvalitet ved Margrethekirkens koncerter har i årenes løb kendetegnet et bredt repertoire af klassiske koncerter og kor, jazzmusik og lejlighedsvist også andre genrer.

Billedet viser Bo Bramsens jazz orkester i fuld sving

Både spanske og engelske musikere, orkestre og kor fra Danmark har været på besøg.

Margrethekirken har desværre meget begrænsede muligheder for at betale honorar.

Men vi stiller gerne kirkerummet til rådighed og giver et måltid mad for besøgende musikere og kor og kan undtagelsesvist hjælpe vore gæster med rejse og indkvartering.