Kirken øst for Málaga


La Iglesia Danesa al este de Málaga

FORÅRSTUR 2024 TIL ARACENA - HUELVA - ADIZ 3. - 5. MARTS læs programmet her 
Se nærmere under arrangementer!

Ny præst valgt!

 

Det glæder os at offentliggøre Nina Morthorst som ny præst til menigheden øst for Malaga. Nina kommer direkte fra en stilling som sogne- og arresthuspræst på Falster og tiltræder pr. 1. november 2023. Med hende rejser ægtefællen Bjarne, og de ser begge frem til at være præstepar ved den danske vintermenighed øst for Malaga.

Velkommen begge to.

Kirkerådet øst for Málaga.

Præsten skriver......

Kære medlemmer i Den Danske Kirke, Málaga Øst!

Mit navn er Nina Morthorst. Jeg bliver pensioneret fra min nuværende stilling pr. 31.10 i år. Jeg glæder mig til at skulle være jeres præst fra 1.11!

Jeg har tidligere været socialrådgiver og i de sidste 20 år sognepræst. Jeg kommer direkte fra en stilling som sogne- og arresthuspræst på Falster. I 3 landsogne
Torkilstrup- Lillebrænde og Gundslev sogne samt arresten i Nykøbing F.
Jeg er gift med Bjarne. Vi bor indtil jeg pensioneres og indtil vi flytter til Spanien i salmedigter B.S. Ingemanns fødehjem i Torkilstrup præstegård, hvor vi har boet i over 16 år.
Vi har voksne børn, svigerbørn og børnebørn. Det er vores guld.

Jeg er sikker på, at jeres kirkefællesskab vil være et godt og aktivt sted for mig at fortsætte med at være præst i vinterperioden.
Jeg vægter fællesskab og samtaler meget højt. Jeg lægger vægt på at være synlig som præst og deltager med glæde i fælles arrangementer.

Jeg mener bestemt, at det danske fællesskab har betydning, både herhjemme og derude. I har opbygget sådan et fællesskab. Det vil jeg og Bjarne som præstepar gerne være en del af og være med til at opbygge og værne om i et godt og frugtbart samarbejde.

Jeg glæder mig til at lære jer alle sammen at kende!
På gensyn!

De bedste hilsener
Nina Morthorst
 

Læs mere om kirkens aktiviteter på SPANIEN IDAG.
Her kan man læse formand Karen Margrethe Engelbreckt´s indlæg på åbningsdagen. Indlæg   

   Det sker øst for Malaga